Budget

De 3 beste haardrogers van 2022

De 3 beste haardrogers

© Pixabay.com

Er zijn veel verschillende soorten haardrogers te koop. Ieder model heeft zijn eigen specificaties en de prijzen lopen uiteen. Maar wat zijn nu de beste haardrogers die op momenteel te koop zijn? Dit artikel geeft een uitgebreide review van de top drie haardrogers van dit moment.

Remington AC8820 Keratin protect
Deze haardroger is één van de meest uitgebreide in zijn soort en is uitermate geschikt voor beschadigd en/of droog haar. Deze haardroger heeft vijf verschillende standen, waaronder ook een stand met koude lucht en heeft een keramische coating, waardoor de warmte goed over het haar verdeeld wordt. De Remington AC8820 Keratin protect bevat een ring waarin amandelolie en keratine is opgenomen, hetgeen je haar glanzend en gezond houdt. Bij deze haardroger worden twee types blaasmond meegeleverd, alsmede een diffuser. Met behulp van deze opzetstukken kan vrijwel ieder gewenst model in het haar gecreëerd worden. Het enige nadeel van deze haardroger zou het gewicht kunnen zijn. Door zijn hoge vermogen en vele extra’s is dit type haardroger wat zwaarder dan de gemiddelde haardroger, namelijk 726 gram. Deze haardroger heeft een hoog vermogen, namelijk 220 watt. Wanneer je op zoek bent naar een licht model, dan is dit model wellicht minder geschikt. Ook is de prijs iets hoger dan gemiddeld, maar hier krijg je dan ook veel voor terug.

Carmen HD2195
Dit model haardroger is een wat meer ‘basismodel’ en heeft twee blaasstanden en drie verschillende warmte gradaties, waaronder ook een koude stand. Inbegrepen is één blaasmond en hiernaast één diffuser, welke bijvoorbeeld geschikt is voor krullende haartypes. Deze haardroger is zeer gunstig geprijsd en is daarmee één van de goedkoopste haardrogers. Handige functionaliteit van dit model is de lus aan het uiteinde van het handvat, waaraan de haardroger na gebruik kan worden opgehangen. Deze haardroger heeft een gemiddeld gewicht en een gemiddeld vermogen, namelijk 600 gram en 2000 watt. Ben je op zoek naar een standaardmodel haardroger met een goede prijs/kwaliteit verhouding, dan is de Carmen HD2195 geschikt.

De 3 beste haardroger
© Pixabay.com

Remington D5706 Curl & Straight Confidence
Deze haardroger, van hetzelfde merk als de eerdergenoemde nummer één in deze lijst, is niet alleen een standaard haardroger, maar is daarnaast ook uitermate geschikt voor stijlen of krullen van het haar. Bij deze haardroger kan gekozen worden tussen twee blaas- en drie temperatuurstanden. Ook een koude blaasstand is beschikbaar. De turbo boost functie van deze haardroger kan gebruikt worden wanneer je je haar graag snel droog wil hebben. Daarnaast wordt er, naast de twee verschillende blaasmonden en de diffuser, een speciale rolborstel meegeleverd, welke precies in één van de opzetstukken past. Hiermee kan het haar slag gegeven worden of geheel gekruld worden. Dit model valt in de hogere prijsklasse, maar de prijs sluit goed aan bij de specificaties en mogelijkheden van dit model. Dit model heeft een hoog vermogen, namelijk 2200 watt en een gewicht van 600 gram. Wanneer je een haardroger wil aanschaffen die niet alleen droogt, maar ook geschikt is voor krullen, dan is deze haardroger uitermate geschikt.

Geef een reactie