Budget

Deze leuke webshops moet je gezien hebben

Deze leuke webshops moet je gezien hebben

© Pixabay.com

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste mode en dol op het kopen van nieuwe kledij? Dan ben je op de juiste plaats terecht gekomen! In deze blog bespreken we namelijk de leukste webshops voor elke chick van stoer tot schattig, omdat shoppen in winkels zo passé is!

Urban style

Ben je fan van de urban style? Dan is Pretty little things écht iets voor jou, in deze leuke webshop vind je namelijk de coolste urban outfits! Classy, sexy én stoer tegelijk. Het leuke van deze site is dat je kunt shoppen aan de hand van je figuur. Zoals je waarschijnlijk al uit ondervinding weet, staat niet elk figuur mooi met elk type van kleding! Op deze site ontdek je dus wat leuk zou staan bij jouw figuur! Je vindt er allerlei verschillende kledingstukken, zoals jasjes, jumpsuits, schoenen, broeken en nog veel meer. Wat opvalt is dat ze voornamelijk een groot assortiment aan topjes en jurken hebben. Als je dus gek bent op bloesjes en jurken, dan is dit de place to be!

One of a kind

Ben jij iemand die niet zozeer de laatste mode volgt, maar wel graag kledingstukken draagt die écht bijzonder en uniek zijn? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op Jaded London! De stijl van Jaded London is erg gewaagd, van Middeleeuws tot kinky! Deze soort kledij is dus echt voor de durvers, voor zij die uit de massa durven te springen, voor zij die écht durven opvallen. Ben jij zelf er extravert in je kledingstijl en heb je er geen problemen mee om in het middelpunt van belangstelling te staan? Dan is deze webshop echt de moeite waard om te ontdekken!

Webshops dameskledij
© Pixabay.com

It’s all casual

Ben jij enorme fan van de casual look én streetwear? Dan is Valveno zeker de moeite waard! Valveno biedt kleding aan die niet alleen erg comfty zit, maar ook nog eens enorm trendy is. Wie denkt dat comfort en schoonheid niet samen passen, moet dus dringend eens een kijkje gaan nemen op deze webshop! Valveno heeft daarnaast ook vaak interessante promoties en kortingen en de verzending is gratis. Als je niet tevreden bent met de kleding die je daar gekocht hebt, dan krijg je 14 dagen de tijd om het terug te zenden. Dat is dus mooi meegenomen!

Classy girl with attitude

Als je stijl en klasse hebt, dan is de webshop Revolve een échte must see! Deze kleding is stijlvol, maar toch ook gedurfd. We hebben het hier dus niet over oubollige kledij, maar trendy, sexy en kleurrijke outfits die opvallend, maar toch classy zijn! Je vindt er ook veel romantische en schattige jurkjes terug, ideaal voor als je houdt van de bohemien look! Voor je vol enthousiasme naar deze webshop surft moet je wel weten dat deze webshop niet voor iedereen is weggelegd. De gemiddelde jurk kost er al snel een paar honderden euro’s, maar het is dan ook merkkledij met oog voor detail! Misschien nog eventjes sparen?

Geef een reactie