Ontwikkeling

3 online marketing vacatures om in de gaten te houden

© Pexels.com

Ben je op zoek naar een baan in de wereld van de online marketing? We laten drie veelzijdige vacatures zien om meteen te starten in dit vakgebied.

© Pexels.com

Werken bij een bekend online bureau in België

Grizzly New Marketing is een van de beste spelers voor het behalen van online resultaten, denk aan scoren in Google en hogere conversies noteren door advertenties op te zetten. Ze vullen voortdurend hun vacaturepagina aan om medewerkers te strikken om de volgende klanten te helpen. Kijk op www.grizzlymarketing.be om te leren wat ze doen. Als de volgende vacatures je interesse wekken, kun je bij deze organisatie solliciteren. Grizzly New Marketing beschikt ook over aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zoals cheques voor de maaltijden en talloze bonussen.

Junior Vertegenwoordiger

Ieder bedrijf moet nieuwe klanten binnenhalen. Het vinden van deze klanten is jouw taak. Eerst bel je met klanten, en als er interesse is, ga je op bezoek om de mogelijkheden te bespreken. Het is een baan voor echte doorzetters, omdat je vaak een nee krijgt te horen als je iemand spreekt aan de telefoon. Maar als ze bereid zijn verder te praten, geeft dat voldoening en motivatie. Zie je het zitten om potentiële klanten te vinden en regelmatig onderweg te zijn? De functie van Junior Vertegenwoordiger is op je lijf geschreven. Goed om te weten: een rijbewijs is een vereiste, aangezien je fysieke afspraken inplant.

HR Coperate Recruiter

Als HR Coperate Recruiter ben je continu bezig om de processen binnen een organisatie te verbeteren. Want je vult de vacatures in met aanstromend talent, ondersteunt de HR afdeling en schrijft teksten die mensen aanspreekt. Kortom: je pakt de rol van verbinder. Door jouw bijdrage groeit het bedrijf en lopen je collega’s vrolijk rond. Streef je altijd naar innovatie, bezit je een enorme drive en analyseer je graag de sollicitanten? Neem contact op en voorzie de diverse afdelingen van je energie.

Voor deze functie is ervaring als Recruiter een vereiste. Zet daarom je expertise in de motivatiebrief.

© Pexels.com

Commercieel Medewerker Binnendienst

Er bestaat geen klantenbestand dat de huidige situatie wel voldoende vindt. Iedereen streeft naar een grotere online zichtbaarheid. Een Commercieel Medewerker Binnendienst faciliteert deze groei. Daarvoor bespreken ze originele strategieën voor lopende campagnes en wijzen ze op aanstaande opties. Je speurt naar aandachtspunten waardoor bijvoorbeeld de verkoopcijfers van een bepaald artikel verdubbelen. Je werkt zonder moeite hard en legt makkelijk gesprekspunten op tafel. Kortom: er is ruim baan voor je aanpak.

Wacht niet langer

Spreekt een van deze banen je aan? Toon initiatief en wie weet, word je gevraagd voor een sollicitatiegesprek.
Solliciteren is erg eenvoudig – de volledige procedure verloopt online.

Bovendien begin je in een team waar uiteenlopende doorgroeimogelijkheden zijn, je werkt op een modern kantoor en je naast het harde werken volop ontspant met onder ander een potje tafeltennis.

Geef een reactie