Budget

Online kinderkleding kopen: de leukste webshops

Online kinderkleding kopen de leukste webshops

© Pixabay.com

Kinderkleding kopen in het bijzijn van je kinderen kan een hele onderneming zijn. Vaak hebben ze geen zin om mee te werken en gaan ze liever spelen dan kleding passen. Als je hen dan toch ergens probeert in te wurmen, staat het huilen hen nader dan het lachen. En jou waarschijnlijk ook. Maar waarom iets moeilijk maken als het ook gemakkelijk kan?! Vanuit je luie zetel bestel je alle kinderkleding die je nodig hebt en wat niet blijkt te passen, stuur je gewoon retour. Geen idee waar je moet shoppen? Wij zetten de leukste webshops voor kinderkleding op een rijtje.

JBC
Bij familiebedrijf JBC shop je zowel offline als online. Ze hebben een ruime collectie kinderkleding, waarvan een groot deel gelinkt is aan kinderhelden zoals K3, Bumba, Maya, Mega Mindy, Rox en Piet Piraat. Hun Besties-collecties combineert kwaliteit met een klein prijsje, zodat je je kinderen in goede basics naar school kan sturen. Daarnaast hebben ze ook een leuke collectie matching outfits voor ouders en kinderen.

C&A
Vaak blijft kinderkleding niet lang netjes. Waarom zou je er dan ook tonnen geld aan besteden? Bij C&A vind je trendy kinderkleding aan een aangenaam prijsje. Met de collecties van Star Wars en Minnie Mouse scoor je gegarandeerd bij je kinderen. En dankzij hun actie #WearTheChange draag jij een steentje bij aan een duurzamer milieu. C&A vervaardigt namelijk meer dan de helft van de producten op een duurzame manier. Zo hoef jij je niet schuldig te voelen als je bij hen shopt.

To the moon and back
To the moon and back verkoopt kinderkleding voor kinderen tussen 0 en 5 jaar. De kleding is handgemaakt, made in Holland en vervaardigt uit katoen met de mooiste en beste kwaliteit. De prints worden gemaakt door de eigenaresse, gebaseerd op de prints uit de Verenigde Staten. Door de winkelen bij To the moon and back ben je verzekerd van een uniek, leuk kledingstuk.

Kinderkleding
© Pixabay.com

Next
Bij Next vind je kinderkleding voor elk seizoen en elke gelegenheid. De prijsjes zijn heel verleidelijk, waardoor je voor een klein budget de garderobe van je kinderen kan aanvullen. Er wordt ook regelmatig kinderkleding in een thema gemaakt. Wat dacht je van een rokje van Frozen voor je dochter, of een kerstpyjama voor de hele familie?

Zara
Het Spaanse kledingmerk Zara heeft niet alleen leuke outfits voor mama’s en papa’s, maar zeker ook voor de kinderen. De collecties wisselen vaak, wat het de moeite maakt om er maandelijks een shoprondje te maken. Daarnaast heeft het merk fijne basics, zoals t-shirts met lange mouwen, truien, fijne knits, jeans en leggings, voor een klein prijsje.

Okaïdi
Ook Okaïdi is een fijne budgetketen voor je kinderkleding tot 14 jaar. De collectie is origineler dan je in sommige andere ketens vindt, waardoor je kinderen er niet zoals iedereen zullen bijlopen. Okaïdi staat voor moderne, creatieve kinderkleding aan de beste prijs. Deze webshop mag je zeker niet overslaan in je zoektocht naar leuke kinderkleding!

Geef een reactie