Ontspanning

Tips om je relatie spannend te houden

Tips om je relatie spannend te houden

© Pixabay.com

Terwijl de meeste relaties beginnen met een roze bril op, waardoor je alles als geweldig beschouwt. Telkens wanneer je je partner ziet, voel je de vlinders fladderen. Je wordt nerveus en opgewonden van elke kus en het liefst van al wil je je voor een week ziek melden om in bed te blijven en te genieten van elkaar. Maar op een gegeven moment klopt de realiteit aan je deur aan. Verliefd zijn verandert in een veel dieper gevoel: toewijding!

Langdurige relaties kosten veel werk en wij denken dat de meeste mensen die al een tijdje samen of getrouwd zijn het erover eens zullen zijn dat het onderhouden van een goede en gezonde relatie toewijding, hard werken en inspanning vergt. Maar hoe houd je je relatie pittig en spannend? Hier zijn enkele tips!

Plan geweldige seksdagen

Het kan heel leuk zijn om een ​​dag in te plannen om nieuwe en verschillende seksposities en sekspeeltjes zoals een butt plug uit te proberen en hier een hele dag aan te besteden. Je kunt ook kaartspellen, dobbelspellen of rollenspellen in je dag opnemen. Dit is een leuke manier om echt intiem met elkaar te zijn en nieuwe voorkeuren en antipathieën te ontdekken in een omgeving van vertrouwen en mededogen. Je kunt opschrijven wat jullie samen willen gaan doen, maar je kunt jullie natuurlijk ook gewoon met de stroom van die dag laten meedrijven.

Relatie
© Pixabay.com

Geniet van stomende seks op verschillende plaatsen

We hebben allemaal al gehoord van de ‘Mile High Club’, waarschijnlijk de meest ‘beruchte’ avontuurlijke plek om seks te hebben. Maar je hoeft het niet hoog in de lucht te gaan zoeken. Het kan ook spannend zijn om in elke kamer van je huis seks te hebben en verschillende (veilige) oppervlakken te proberen, zoals de bank, een eetkamerstoel, het aanrecht of de wasmachine. Wanneer je elke plek in huis hebt geprobeerd, kun je plekken verkennen zoals bijvoorbeeld een eenzame bank in het park.

Geef een reactie