Ontspanning

Wat heb je nodig voor de ideale vrijgezellenparty?

Wat heb je nodig voor de ideale vrijgezellenparty

© Pixabay.com

Gaat een goede vriend(in) van jou bijna trouwen? Dan is het de hoogste tijd om een geweldig vrijgezellenfeest te organiseren. Is dit de eerste keer dat je een vrijgezellenfeest gaat organiseren? Lees dan gauw wat je allemaal nodig hebt voor de ideale vrijgezellenparty.

Een kostuum!
Het mag de vrijgezel natuurlijk niet ontbreken aan een fout kostuum. De vrijgezellenparty is het ideale moment om hem of haar nog een keer flink te kakken te zetten. Het is daarom cruciaal dat je een speciaal kostuum voor hem of haar kiest. Dit kostuum moet de hele dag en/of avond worden gedragen. Het is belangrijk dat het een ludiek kostuum is.

Uit eten
Begin de vrijgezellenavond goed met een flink diner. Wanneer je de hele avond gaat stappen om het vrijgezellenbestaan te vieren, is het slim om een goede bodem op de maag te hebben. Kies een fijn restaurant en reserveer een tafel voor de groep. Zo kan het feest goed beginnen. Is de bride-to-be minder van het feesten? Dan kan een lekker avondje uit eten ook een goede invulling van het vrijgezellenfeest zijn.

Spelletjes
Wat is een vrijgezellenfeest zonder spelletjes? Let op, deze spellen zijn een stuk vermakelijker met wat drank op. Zet de vrijgezel nog even flink voor schut met de foute spellen. Dit kan zijn een gratis drankje vragen in ruil voor een lied zingen in een café en andere foute opdrachten. Het is aan te raden dat je deze spellen en opdrachten al van tevoren hebt uitgezocht. Zo kun je de hele avond genieten van gênante momenten en is het een vrijgezellenparty om nooit te vergeten. Speur online naar de leukste lijsten met spelletjes voor op de vrijgezellenavond voor inspiratie.

Vrijgezellenparty
© Pixabay.com

Wel of geen stripper
Het inhuren van een stripper voor een vrijgezellenfeest is iets wat je niet alleen in Amerikaanse films ziet. Ook hier worden er vaak strippers ingehuurd voor het vieren van een vrijgezellenfeest. Geef jouw vriend(in) de avond van zijn of haar leven en huur een stripper in voor het feestje. Dit is natuurlijk wel een optie dat je goed moet overwegen. Vind hij of zij dit echt leuk en zal dit niet voor mogelijke problemen zorgen?

Minder van het feesten?
Niet iedere toekomstige bruid of bruidegom is van het feesten en helemaal losgaan. Natuurlijk zijn er ook andere manieren om de ideale vrijgezellenparty te organiseren. Een dagje met vriendinnen naar de spa om haar helemaal voor te bereiden op de grote dag, is bijvoorbeeld ook een prima besteding van het vrijgezellenfeest. Voor de mannen is een avondje poolen, naar de bios, bierproeverij of gewoon een drankje doen op het terras ook een ideale optie. Zorg ervoor dat je een vrijgezellenavond plant waar de toekomstige bruid of bruidegom van zal genieten.

De laatste dagen voor het huwelijk moeten natuurlijk goed worden besteed. Het is een unieke tijd waar je afstand doet van je vrijgezellenbestaan. Als goede vriend of vriendin is dit de tijd om een onvergetelijke avond te organiseren. Plan het ideale vrijgezellenfeest voor jouw vriend of vriendin aan de hand van bovenstaande tips.

Geef een reactie